Söker du camping nära skåne?

Upptäck södra Sverige hos Ljungby Semesterby

Letar du efter Camping i Skåne? bara några mil norr om Skåne hittar du oss, din idealiska destination för campingäventyr. Beläget i den natursköna regionen Småland, erbjuder vår campingplats en fantastisk möjlighet att utforska det bästa av södra Sverige, inklusive Skåne, och dess omgivningar.

När du söker efter en campingupplevelse i Skåne, leta inte längre än vår välskötta campingplats i Ljungby. Även om vi ligger några mil norr om Skåne, är vi en idealisk bas för att utforska regionens vackra landskap och sevärdheter.

På Ljungby Semesterby erbjuder vi generösa campingtomter för alla typer av campare, oavsett om du reser med tält, husvagn eller husbil. Våra tomter är utrustade med moderna bekvämligheter och omges av naturens lugn och skönhet. Från din bas här kan du enkelt ta dagsturer till Skåne och upptäcka allt vad denna mångfacetterade region har att erbjuda.

Södra Sverige

För den naturintresserade finns det också mycket att upptäcka runt om i södra Sverige. Besök nationalparker som Söderåsen och Stenshuvud för fantastiska vandrings- och fågelskådningsmöjligheter, eller utforska de många naturreservaten och vackra trädgårdarna som präglar Skåne och Kronobergs län.

På Ljungby Semesterby strävar vi efter att göra din campingupplevelse så bekväm och minnesvärd som möjligt. Vår campingplats är utrustad med alla bekvämligheter du behöver för en trevlig vistelse, och vår vänliga personal finns alltid till hands för att hjälpa till med tips och råd om lokala sevärdheter och aktiviteter.

Badplats

Söker du lite mer avkoppling från alla aktiviteter? Då kan du koppla av vid vår pool, njuta av en picknick i det gröna, eller bara luta dig tillbaka och andas in den friska, rena luften. Oavsett hur du väljer att spendera din tid hos oss, kan du vara säker på att du kommer att lämna känslan av uppfriskad och förnyad.

På Ljungby Semesterby är vi stolta över att erbjuda en varm och välkomnande atmosfär för alla våra gäster. Vi står alltid till tjänst för att se till att din vistelse är så bekväm och angenäm som möjligt. 

Läs mer

Camping i Småland

Läs mer om vad vi på Ljungby Semesterby kan erbjuda dig som besökare för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Camping i Småland

Vi erbjuder stugor för familjer i alla storlekar. Läs mer om vad våra stugor och vandrarhem har att erbjuda!

Ofta besöker du oss efter en lång resa för att övernatta i lugn och ro innan du reser vidare. Eller också för att…