Om oss

Övernattning i lugn & ro

Ofta besöker du oss efter en lång resa för att övernatta i lugn och ro innan du reser vidare. Eller också för att familjen vill ha en trevlig vistelse mitt i naturen fast man är nästan mitt i centrum i vår lilla gemytliga stad.

Vårt sommarcafé serverar daglig lunchbuffé med hemlagad svensk husmanskost. Du kan också få hamburgare, mackor och fika. Allt till mycket rimliga priser och allt hemlagat och hembakat. Vårt motto är att ingen mat skall då till spillo så när vi stänger cafét för dagen så säljs all överbliven mat till 50% rabatt. Ibland är det inga rester och ibland lite mer.

Vilka besöker oss?

Vi har många bussgrupper som ”övernattar” hos oss. Antingen i våra stugor eller i egna tält. Vi ordnar en mycket prisvärd, svenskinspirerad välkomstbuffé för de som så önskar. Den har visat sig mycket uppskattad och beställs i samband med bokningen.

Vidare har vi väldigt många idrottsgrupper som gäster hos oss eftersom vi är direkt granne med Ljungby Arena, Ljungby Friidrottsarena, Ljungby Multihall, Sunnerbohallen och Kronoskogens friluftsområde med många andra friluftsaktiviteter och fina promenadvägar och löparbanor. För att inte tala om Ljungby Beachvolleyboll bana som håller SM-klass.

Andra aktiviteter

Vår minigolfbana har 18 knepiga hål.

Sjön Bolmen ligger bara 15 minuters bilresa bort om du vill paddla kanot eller fiska. Eller om du vill se en älg ute i naturen på resan dit eller tillbaka.

Längs Lagan, som rinner genom centrum, finns fina promenadstråk med soffor att koppla av på och även informationstavlor om Ljungby och vikingarnas historia. I stadskärnan hittar du även museer och flera olika typer av butiker. Många gäster bor hos oss och lagar sin egen mat. Andra äter frukostbuffé hos oss. Ytterligare andra har halv- eller helpension hos oss under vistelsen.
Välj vad som passar din familj eller grupp. Och vi lovar att göra allt vi kan för att du ska känna dig som hemma hos oss.